Hoppa till sidans innehåll

Om Stockholm Multisport (SMS)


Mål och verksamhetsplan för 2017

Stockholm Multisport ska stå för kvalitet för medlemmarna, sponsorer och deltagare i våra arrangemang. Klubben ska satsa på både bredd och topp. Träningar och aktiviteter ska passa alla medlemmar oavsett nivå och ska
bestå av:


- En schemalagd träning i veckan. Under vinterhalvåret består den av spinning och på sommarhalvåret går ansvaret runt bland medlemmarna.

- En helgträning i veckan där fokus är på att vara ute lite längre. Det kan vara kombinationspass, vanligt långpass eller träningstävling. 1-5 st av dessa är ”AR-pass”, d.v.s längre än de vanliga helgträningarna.

- Ett helg vårläger
- Kurstillfällen
- Klubbmästerskap

 

Klubbstuga
Klubben har sedan 2012 ett samarbete med OK Ravinen och vi får disponera deras fina klubbstuga Ravinenstugan. Mitt i Stockholms närmaste riktiga skog, en kvarts resa med kommunala färdmedel från innerstaden, ligger stugan invid landsvägen mot Älta. Norr om vägen ligger det populära utflyktsmålet Hellasgården. Stugan har fina omklädningsrum och bastu, alla medlemmar har tillgång till en nyckel till stugan.På nedervåningen har vi ett eget låst rum där det finns vår utrustning, samt träningskartor mm


Träning
Klubben arrangerar gemensamma träningar året runt för alla medlemmar, de fördelas ofta på en vardagsträning och en helgträning. Vardagsträningarna hålls på olika platser runt om i Stockholm och varieras mellan löpning, orientering, MTB och paddling. Under vinterhalvåret kör vi spinning en kväll i veckan.

Helgträningarna hålls oftast på lördagar från klubbstugan men vi strävar efter att köra på flera platser. Ibland har vi inhyrda instruktörer inom olika discipliner som t ex teknikträning för löpning eller paddling.


Träningsläger
Varje vår arrangeras ett träningsläger där vi oftast söker oss söder ut för att vara säker på barmark och öppna paddelvatten.


Tävlingar
I vår kalender lägger vi upp tävlingar som kan vara intressanta för medlemmarna,
i första hand Multisport- och Adventure Race tävlingar, men också andra tävlingar inom t.ex. MTB, kajak och ultralöpning.


Klubben har 2 tävlingar per år som arrenderas; Ursvik Ultra på våren som är en Trailrunning tävling och Stockholm Adventure Race (STAR) på hösten som är en multisporttävling. 


Utrustning
Klubben har en hel del utrustning och som medlem kan du låna utrustningen. För att se vilken utrustning vi har och boka det så måste du vara medlem och logga in. Du loggar in genom att klicka på låset högts upp till höger och sedan väljer du menyn ”För medlemmar”

Vi har avtal med olika leverantörer och sponsorer och det får du ta del av under vår låsta sida "För medlemmar" 

 

Kalender
Här hittar du alla träningar, tävlingar, möten och övriga aktiviteter. Ska man köra en tävling eller vara med på en träning eller ett möte så anmäler man sig under respektive aktivitet då vi måste veta vilka som kommer ifall det ska bli träning, statistik för vilka träning som ska vara.  

Uppdaterad: 14 MAR 2018 01:31

Bli medlem idag

Våra tävlingar

ursvik

STAR
Samarbetspartners

  ravinen_logga_svart_kant
 

AKTIVITUS_logo250

Feelalive

 Kajaksidanlogga3

AccessRehab

Postadress:
Stockholm Multisport Klubb - Orientering
Fredrik Noreng, Dammtorps Allé 4
17062 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info