Hoppa till sidans innehåll

UU tävlingsrapport 2013


Hej Ursviklöpare 2013!

 Förhållandena på årets tävling var minst sagt tuffa med tanke på underlaget och det var många som valde att inte komma till start eller fick bryta. Men det var trots detta många som gav sig ut på Ursvik Extreme spår i halka och mörker.

 Av de totalt 47 på startlistan i 75 km klassen kom 35 till start och 22 fullföljde.

Av det totalt 24 på startlistan i 45 km klassen kom 21 till start och 16 fullföljde. Av 9 lag på startlistan kom 7 till start och 5 fullföljde. Roligt var också att det var minst fem olika nationaliteter ute på spåret, den yngsta löparen var 23 år gammal och den äldsta 62 år.

 Johan Larsson jagade banrekordet i 75 km klassen men det klarade sig med några minuter, en bragd av Johan att ändå försöka och komma så nära.

 Maria Nordfjäll hade det som krävdes när det gäller att springa snabbast i damklassen 75 km. I herrar 45 km tog Jacob Reunanen hem seger och i damklassen segrade Malin Hjalmarsson. Av lagen var det lag Sträcklöpet som tog hem segern med några riktigt snabba varvtider.

Som funktionär beundrar man också de som har bestämt sig att för att kämpa in i mål oavsett hur lång tid det tar. Hanna Höij kom i mål kl. 10.12 och blev minst sagt förvånad när hon fick veta att hon kommit på tredje plats eftersom det bara var 3 damer som fullföljde 75 km. Danskarna Thomas Hansen och Kim Hansen som höll ihop hela loppet var förundrade över alla backar i Sverige när de kom i mål kl. 10.23 som de sista ultralöparna på Ursvik Ultra spåret detta år.

 Till dig som fick bryta av olika orsaker så tänk på att du i alla fall försökte och kommer att komma igen.

 Under historik finner ni resultaten med sträcktider. Vi har tagit många foton men det kommer att ta ett tag att bearbeta allt och publicera men vi återkommer med ett mail när bilderna finns tillgängliga.

 Stockholm Multisport ber att få tacka alla årets ultralöpare och vi ses nästa år igen!

 Med vänlig hälsning
 Johan Hamilton
 Tävlingsledare Ursvik Ultra 2013
 Stockholm Multisport

Uppdaterad: 24 SEP 2014 22:01 Skribent: Johan Hamilton

Bli medlem idag

Våra tävlingar

ursvik

STAR
Samarbetspartners

  ravinen_logga_svart_kant
 

AKTIVITUS_logo250

Feelalive

 Kajaksidanlogga3

AccessRehab

Postadress:
Stockholm Multisport Klubb - Orientering
Fredrik Noreng, Dammtorps Allé 4
17062 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info