Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem i Stockholm Multisport


Vi i Stockholm Multisport tycker att det är kul att du är intresserad av att bli en av oss! Vi är en klubb där man hittar träningskompisar som tränar och tävlar tillsammans. Vi bedriver organiserad träning i multisport och i sporten ingående dicipliner. Alla deltar på sin nivå, vare sig du är motionär eller hårt elitsatsande. Vi har i regel två träningar per vecka. Ett kombinations pass på helgen och en kvällsträning under veckan, oftast teknik eller intervaller.

Att bli medlem kostar 600 kr / Medlemskap år 2018

- Fri tillgång till klubbens gemensamma materiel - Surfskis, acronkanoter, paddlar etc.

- Vid våra träningar tillgång till Ravinenstugan vid Hellas/Nackareservatet

- På vinterhalvåret arrangerar vi ett spinningpass i veckan

- Rabatter och erbjudande från våra samarbetspartners och sponsorer

Eftersom Multisport inte är ett eget förbund inom RF till skillnad mot Cykel, Orientering och Triathlon så kryssar du för det som passar bäst in på dig eller "jag ansöker endast om medlemskap" nedan. Stockholm Multisport är medlem som klubb både i Cykel-, Orienterings- och Triathlonförbundet och av administrativa skäl finns vi under Orienteringsförbundet.

För tillgång till funktioner från dessa förbund krävs att förbunden kopplats till din profil ( Som tex vid licensansökningar, login till LiveLox etc.) så rekommendationen är att du kryssar för alla de alternativ om förbund där du kan tänkas vara aktiv inom eller intresserad utav. 

Välj typ av medlemskap

Den idrott som du planerar att utföra i föreningen är den idrott som du ska kryssa i som aktiv. Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen.

Du kan alltid söka medlemskap i föreningen utan att utöva någon av dess idrotter och då kryssar du i "Jag ansöker endast om medlemskap".

Personuppgiftslagen
För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

För de medlemmar som enbart ansöker om medlemskap

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen, behandla följande personuppgifter om dig: namn, födelsedata, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret.

För att möjliggöra en säker identifiering önskar föreningen i sitt medlemsregister behandla även ditt personnummer. Genom att ange ditt personnummer i nästa steg samtycker du till att behandling av personnummer sker inom ramen för föreningens medlemsregister i IdrottOnline och för föreningsadministrativa åtgärder. Du kan närsomhelst återkalla ditt samtycke genom att kontakta föreningens IdrottOnline-administratör. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här.
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter

Postadress:
Stockholm Multisport Klubb - Orientering
Fredrik Noreng, Dammtorps Allé 4
17062 Solna

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info