Hoppa till sidans innehåll

Delat ansvar för lördagsträningarna

22 FEB 2015 09:58
Ta chansen att påverka upplägg och innehåll på lördagsträningarna och bidra till att vi kan ha regelbundna gemensamma träningar.
  • Uppdaterad: 11 MAR 2016 15:29

Stockholm multisport är en idéelll förening, vilket innebär att alla medlemmar behöver hjälpas åt för att klubben ska fungera och ha ett brett utbud av träningar.

Ett sätt att bidra är att hålla i en lördagsträning. Du behöver inte vara utbildad, vara grym på någon specifik gren eller hitta särskillt bra i Hellas. Det viktigaste är att du är på plats och inför träningen bestämmer vilka grenar som ska köras de olika passen, så att folk vet vad de ska ta med sig för utrustning/vara klädda.

 

Jättebra om du har en plan på runda för cykling, löpning eller vad det nu är som ska tränas, men inget måste. Hittar du dåligt i området, bestäms runda på plats gemensamt av de som är med på träningen. Idéer, förslag på rundor och upplägg kan fås geom att maila: This is a mailto link.

 

Ta chansen och bidra till bra klubbanda och träningar geom att anmäla dig som ansvarig för en av vårens lördagsträningar via länken: http://doodle.com/gs7bbbg8d26ypia7

Skribent: Josefin Wångdahl

Bli medlem idag

Våra tävlingar

ursvik

STAR

Samarbetspartners

  ravinen_logga_svart_kant 

 

AKTIVITUS_logo250 

AccessRehab

Postadress:
Stockholm Multisport Klubb - Orientering
Erik Söderström, Sickla allé 13
13165 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmmultis...

Se all info