Hoppa till sidans innehåll

Uppdaterad info om trängslägret 2014

25 MAR 2014 21:34
UPPDATERAD INFO. Träningslägret kommer att genomföras i samband med LGT som ju är en multisporttävling för tvåmannalag med vinnartid runt 24 timmar. LGT startar torsdagen den 1 maj i Filipstad med målgång fredagen 2 maj. Träningslägret är både för de som tävlar och de som väljer att bara träna. De som tränar kommer att till självkostnadspris få tillgång till LGT kartorna.
  • Skapad: 25 MAR 2014 21:34

Träningslägret är förlängt med en dag till lördagen den 3 maj. Just nu är det 27 st anmälda men det finns platser kvar. Klubben kommer att subventionera boendet så man till ett överkomligt pris kan bo ståndsmässigt och slippa tält eller någon sunkig campingstuga. Vi kommer att bo på Kalkhyttans Herrgård, fint läge med sjö framför och storskogen bakom http://www.kalhyttansherrgard.se/ Det finns parkering, gräsplan för paddelfarkoster och garage för cyklar. 
Logi tre nätter i tvåmannarum med egen dusch och toalett. Vi har tillgång till rummen från eftermiddagen den 30 april (Valborg) till den 3 maj, de tävlande kan alltså ha kvar rummen till efter målgång för dusch och tupplur. För detta betalar du 250 kr eller 500 kr per lag. Rejäl frukost ingår, Vi återkommer om pris på övriga måltider (behovet av övriga måltider kommer ju bero på om man tävlar eller inte)
Vi har preliminärbokat alla rum och det finns 19 stycken så det är alltså begränsat med platser. Anmäl dig eller ditt lag redan nu för att vara säker på att få plats! För att vi ska kunna hålla redan på vilka som ska tävla, träna och dela rum med vem etc. så är det mailanmälan till undertecknad, inte i kalendern.

Skribent: Johan Hamilton
Epost: This is a mailto link

Bli medlem idag

Våra tävlingar

ursvik

STAR

Samarbetspartners

  ravinen_logga_svart_kant 

 

AKTIVITUS_logo250 

AccessRehab

Postadress:
Stockholm Multisport Klubb - Orientering
Erik Söderström, Sickla allé 13
13165 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmmultis...

Se all info