Hoppa till sidans innehåll

Klubbmästerskap i fantastiskt höstväder

13 OKT 2013 14:08
Stockholm Multisports klubbmästerskap genomfördes i Nackareservatet. De officiella tävlingsklasserna var solo dam och herr med en för damerna något kortare bana. Sex damer startade och tretton herrar men även tre mixlag stod på startlinjen för att ta sig an herrbanan.
  • Skapad: 13 OKT 2013 14:08

Startfältet var en blandning av erfarna multisportare och nybörjare, roligt att så många körde sin första tävling på årets KM.
Tävlingen började med paddling på en solgassande och spegelblank Källtorpssjö. Hannes Sterner paddlade snabbast med Fredrik Ringström tätt efter.
Fredrik Ringström, Johan Åsebrandt och Micke Hanell körde riktigt fort på cyklingen och det var jämt vid växlingen. På sista orienteringen var det jämt mellan Fredrik Ringström, Johan Åsebrandt och Per Ahlström. Med bara sekunders marginal segrade Fredrik Ringström i årets herrklass på tiden 1:51:59.
Snabbast i damklassen på paddlingen var Agneta Bergman Fredriksson med Marie Nilsson hack i häl. Marie tog sedan ledningen och behöll den ända in i mål och segrade på tiden 1:52:19.
I mixklassen var två av lagen nybörjare och ett lag mer erfaret. Stockholm Multisport 50+, Johan Hamilton och Annika R Malmberg Hamilton, som var det mer erfarna laget ledde från start till mål och segrade på tiden 2:22:56.

Efter KM höll Annika R Malmberg Hamilton en uppskattad föreläsning på temat lag och olika beteendeprofiler. Sedan var det en god och trevlig middag med norrlandstema. Kul att det var så många deltagare både på KM och middag, på middagen var det ca 40 hungriga multisportare som smörjde kråset.

Stort tack till Josefine Wångdahl med flera som arrangerade det hela!

Här finns resultat och sträcktider från KM

Skribent: Johan Hamilton

Bli medlem idag

Våra tävlingar

ursvik

STAR

Samarbetspartners

  ravinen_logga_svart_kant 

 

AKTIVITUS_logo250 

AccessRehab

Postadress:
Stockholm Multisport Klubb - Orientering
Erik Söderström, Sickla allé 13
13165 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmmultis...

Se all info