Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan till Klubbmästerskap och årsfest lördag den 20 oktober 2018!

03 OKT 2018 18:32
  • Skapad: 03 OKT 2018 18:32

Klubbmästerskap

Tillfället både för dig som ny i klubben och du som tillhör elit att få ett bra multisportpass mot slutet av säsongen. Nyblivna multisportare får chansen att testa tävlingsformen på hemmamiljö med trevliga klubbkamrater. Och du med mer rutin får chansen att testa krafterna och vara med om vem som egentligen är bäst i klubben just nu. En tävling som alla kan vara med på!

Upplägg

För att fightas om mästartiteln tävlar man solo. KM kartor finns tillgängliga i vårt förråd för de som vill träna på banan, håll utkik på vår Facebook/nyhets sida för ledarledda träningstillfällen på banan.

Tävlingsklasser

Solo herr och Solo dam. Registrering sker i klubbstugan (OK Ravinen) och öppnas 10.30, information och genomgång 11.15 på samma ställe. Samtliga tävlande startar tävlingen 12.00 med paddling i Källtorpssjön. Tävlingscentrum (TC) med växlingsrutor samt målgång kommer att vara vid OK Ravinens klubbstuga. Där finns även omklädningsrum för dusch och bastu efter tävlingen. Tidtagning kommer ske med Sportident. Klubben tillhandahåller SI pinne för att säkerställa resultat.

Motionsklass

Vill du köra igenom banan som träningspass eller i par kan du anmäla dig till motionsklass. Motionsklassen har ingen vinnare och resultat presenteras inte offentligt för denna klass. I motionsklass tillåts även icke medlemmar att delta mot en kostnad (se pris nedan). Vill du bjuda in någon som kan vara intresserad av multisport och tänkas bli framtida medlem är det fritt fram för denna klass. Icke-medlemmar erbjuds från 1a oktober att teckna ett fullt medlemskap för 300: - vilket ger tillgång till klubbens alla rabatter och förmåner året ut samt inte minst möjligheten att delta i klassen för klubbmästerskap.

Funktionär

Som alltid beror succén av vårt KM främst på alla funktionärer som vill hjälpa till. Har du möjlighet att ställa upp så tar This is a mailto link med glädje emot din beredskap. Det behövs hjälp med att sätta ut och plocka in kontroller och bojen, tidtagning, cykel/kajakvakt och annat fix. Anmäl dig via formuläret de tider du kan hjälpa till.

Banan

KM dam och herrklass har samma bana (Full-Course) med ungefärliga distanser: 5km Paddling 15km MTB-O 6km Orienteringslöpning Vinnartid ca 2 h och 10 min Utanför tävling finns möjlighet finns till att köra nedkortad ’short-course’ bana, där främst MTB-O sträckan är nedkortad, men även Full-course i motionsklass.

Utrustning

Träningskläder, löparskor, kompass, hjälm, Cykel (MTB), reparations kit till cykel, ev. kartställ, kajak/kanot, paddel, flytväst, vatten, extra energi.

Lån av utrustning

Saknar du egen kajak/kanot, paddel och flytväst finns möjlighet att låna av klubben. Antingen någon av klubbens 3 Acronkanoter eller 2 surfski. Först till kvarn. Båtar bokas via hemsidan som medlem. Om du vill paddla Acron tillsammans med någon annan maila ditt namn, telefonnummer till This is a mailto link senast den 13/10 så försöker vi pussla ihop de som ska köra tillsammans. Är man med och tävlar om KM titeln, delar man på sig efter ev. paddling i Acron.

Årsfest

Årsfesten börjar med mingel med snacks och bubbel vid 17-tiden i OK Ravinens klubbstuga i Hellas där även middagsbuffé med öl, vin (rött/vitt), cider och alkoholfria alternativ serveras vid 19 tiden. Innan middagen kommer team Downtown camper att dela med sig av hur de bildade sitt lag och hamnade på startlinjen till Nordic Island Adventure Race. 

Prisutdelning i samband med middag.

Pris

KM -tävlingen är gratis för medlemmar
Årsfest/middag kostar 150kr

Icke-medlemmar kan köra KM genom att bli medlemmar för resten av året och betalar då 300kr
Icke-medlemmar kan delta i motionsklass utan att bli medlem och betalar 200kr

Betalning sker till klubben via Bankgiro eller Swish BG: 5347-6032 SWISH: 1231567049

Anmälan

All anmälan (Tävling/Funktionär/Middag) via formulär senast måndag 15/10: https://goo.gl/forms/WxqXuI2eokHhpUxj1

Vid frågor kontakta This is a mailto link

Välkommen!

Skribent: Anders Brohäll
Epost: Adressen Gömd

Bli medlem idag

Våra tävlingar

ursvik

STAR

Samarbetspartners

  ravinen_logga_svart_kant 

 

AKTIVITUS_logo250 

AccessRehab

Postadress:
Stockholm Multisport Klubb - Orientering
Erik Söderström, Sickla allé 13
13165 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmmultis...

Se all info