Hoppa till sidans innehåll

Om Stockholm Multisport (SMS)


Vision

Stockholm Multisport ska stå för kvalitet för medlemmarna, sponsorer och deltagare i våra arrangemang. Klubben vänder sig till medlemmar som satsar på både bredd och topp. Klubbens medlemmar ska ges möjlighet att utvecklas från nybörjare till elit, inom multisport och adventure race.

Mål och verksamhetsplan för 2019

Träningar och aktiviteter ska passa medlemmar oavsett nivå.

Vi verkar för att erbjuda och arrangera vårläger, våra egna tävlingsarrangemang, KM och grenspecifika kurser och event samt främja sporten inom Stockholmsregionen.

För att motivera till en aktiv och inbjudande förening för alla medlemmar inför styrelsen utmärkelsen "Klubbens ambassadörer" till medlem som utmärkt sig i sitt engagemang för klubben eller genom att bjuda in till och leda träningar med klubbmedlemmar i fokus. Riktlinjer för utmärkelsen klubbambassadör:

-Bjuda in till och leda kontinuerligt till pass under året.

-Inbjudan går ut via informationskanaler som når ut till alla våra medlemmar.     Och ej enbart via medlemsforumet på facebook.

-Inbjudan skall gå ut i god tid innan aktiviteten äger rum

-Pass med anknytning till multisportens huvudsakliga dicipliner (Traillöpning/MTB/Paddling/Orientering).

-Spinningpass tillräknas inte som pass för ambassadörer. (spinningledare direktpremieras genom kostnadsfri träning för ledda pass)

Utöver dessa kan styrelsen besluta om likvärdiga insatser som även kan belönas med utmärkelsen. Utsedda ambassadörer premieras i första hand med det kommande årets medlemsavgift eller en med styrelsen övverenskommen ersättning.

Styrelsen beslutar innan kommande årsmöte vilka medlemmar som utses till klubbambassadörer vilket görs utifrån budget och de prestationer styrelsen vill belöna.

Träning

Klubbens gemensamma träningar organiseras i samråd med medlemmar och team som har som mål att genomföra:

En schemalagd träning i veckan. Under vinterhalvåret består den av spinning och på sommarhalvåret går ansvaret runt bland medlemmarna.

En helgträning i veckan där fokus är på att vara ute lite längre. Det kan vara kombinationspass, långpass eller träningstävling. 1-5 st av dessa är ”AR-pass”, d.v.s längre än vanlig helgträning.

Träningsläger under våren.

Arrangemang av specialinriktade kurser i mån av intressen och möjligheter

Kostnader i samband med träning finansieras helt eller delvis genom klubben och äskas från fall till fall. För klubb huset hyr vi in oss hos OK Ravinens lokaler som utgångspunkt för träningar (även gemensamma), möten och evenemang.

Tävling

Klubbens medlemmar uppmuntras att tävla i klubbens namn ”Stockholm Multisport”. Det är till stor fördel för klubben att synas ute och klubbnamnet får gärna kombineras med sponsor eller lagnamn som t.ex. ”XXXX/Stockholm Multisport”.

Klubbens egna tävlingsar rangemang föreslås vara starkt subventionerade för medlemmar.

Utrustning

All gemensam utrustning förvaras i OK Ravinens/SMS klubbstuga i Hellas. Utrustningen är till för medlemmarna och ska underhållas enligt anvisningar.

Klubbkläder

Trimtex är den leverantör av klubbkläder vi anlitat. Vi ser över intresse och samarbeten varje år.

Tävlingsarrangemang

Klubben

har 2018 tagit över Hammarby Alpin Marathon (HAM) och tagit hem Stockholm Adventure Race (STAR) för att genomföra i klubbens regi under 2019. Klubben arrenderar ut Ursvik Ultra (Nya Ursvik Ultra, NUU) som hittills har haft Johan Hamilton som tävlingsledare

KM arrangeras på hösten med samma upplägg för tävling som 2018 med gemensam bana för Dam/Herr klass och i övrigt en motionsklass för övriga (enskilda utom tävlan/lag/ej medlemmar/prova på etc).

Sponsorer

Vi fortsätter arbeta med dedikerade sponsorer/samarbetspartners som förbättrar förutsättningarna för klubben och dess medlemmar. Vi kan erbjuda sponsorer tryck på klubbens kläder och synlighet på hemsida, medlemsutskick och ev. trycksaker.

Klubbens organisation

Styrelsen bör bestå av minst 5 ordinarie ledamöter och om möjligt två suppleanter. Under styrelsen finns diverse Teams utöver Styrelse som uppstår för specifika behov som träning, vårläger, tävlingar, klubbmästerskap och styrelse. Klubben har medlemskap i specialförbund för Orientering/Triathlon/Cykel men föreslår för 2019 ett medlemskap i Friidrottsförbundet istället för Triathlon för att främja det ökade intresset av löpning, både i träning och tävling. Ultralöpning som gren ligger organisatoriskt underFriidrottsförbundet. Av styrelsen utses klubbmedlemmar som ansvariga kontaktpersoner för respektive specialförbund.

Inomstyrelsen utses ansvariga för områden som hemsida, marknadsföring, sponsring, kläder, medlemsadministration, träningsbokning.

Styrelsearvoden

Styrelsens ordinarie ledamöter betalar ingen medlemsavgift. Som kompensation för styrelsearbetet erhålls avgiftsfritt medlemskap samt fri parkering vid Hellasgården/klubbstugan

Uppdaterad: 14 MAR 2018 01:31

Bli medlem idag

Våra tävlingar

ursvik

STAR

Samarbetspartners

  ravinen_logga_svart_kant 

 

AKTIVITUS_logo250 

AccessRehab

Postadress:
Stockholm Multisport Klubb - Orientering
Erik Söderström, Sickla allé 13
13165 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmmultis...

Se all info