Hoppa till sidans innehåll

STAR 2014


Välkomna till STAR 2014 - Sprintdistans

 

PM för tävlingen

 

Lördagen den 13:e september bjuder Stockholm Multisport in till Stockholm Adventure Race och kommer att genomföras vid Hellasgården i Nacka/Stockholm.

Tävlingen är en deltävlingen Sprintdistans i Svenskamultisportcupen. Arbetet är i full gång med att skapa en utmanande och annorlunda bana som passar både motionär och elit.

Tävlingsmoment
Man tävlar i tvåmannalag och laget måste hålla ihop under hela tävlingen. Alla moment innehåller lättare orientering där bra vägval kan spara tid. Cyklingen sker på stigar och grusvägar och är en blandning av teknisk och mer snabbcyklade sträckor. Löpningen sker i skog eller på grusväg. Paddlingen kommer att ske i sjöar och åar. Cupklasserna är det tillåtet att paddla kanadensare eller kajak K1.

Tre cupklasser
Cupklasserna består av Herr, Dam och Mix och har en beräknad segrartid på 3.5h och ingen max tid bestämd.
Anmälan  Anmälda lag

Soloklass
Utöver Cuppenklasserna finns det möjlighet att ställa upp i Solo, en dam och en herrklass. Man kör på samma bana och paddlingen sker i kajak.
Anmälan  Anmälda Solo

Motionklass
En nedkortad version av banan där beräknad vinnartid är 1,5 timmar, start sker i 2-mannalag herr, dam och mixed. Minimum 10 lag för att klassen genomförs.
Intresseanmälan klicka här

Banan
Preliminär bansträckning är 8-10 km paddling, 20-25 km cykling och 8-10 km löpning och kommer att fördelas på långa och korta sträckor i varje moment.

 

Anmälningsavgift
Anmälan är bindande och ingen återbetalning av startavgiften sker. Vi rekommenderar därför att ni tecknar Folksams försäkring Startklar. Den täcker sjukdom vid motionstävlingar i Sverige och mot uppvisat läkarintyg får ni då hela startavgiften tillbaka av Folksam. För fullständig info se www.startklar.nu

 

 

Tävlingsledare

Karina Siverling

Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:03 Skribent: Micke Hanell
Epost: This is a mailto link

Bli medlem idag

Våra tävlingar

ursvik

STAR

Samarbetspartners

  ravinen_logga_svart_kant 

 

AKTIVITUS_logo250 

AccessRehab

Postadress:
Stockholm Multisport Klubb - Orientering
Erik Söderström, Sickla allé 13
13165 Nacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@stockholmmultis...

Se all info