Medlemskap i Stockholm Multisport

Stockholm Multisportklubb bildades 2001 i syfte att få fler att upptäcka multisport och är idag en av Sveriges största klubbar med omkring 100 medlemmar. Vi välkomnar alla som är nyfikna på multisport - oavsett nivå - och arrangerar gemensamma träningar och klubbmästerskap för vår medlemmar inom multisportens huvudområden löpning, MTB, paddling och orientering. Varje år anordnar vi också ett gäng roliga tävlingar som du kan läsa mer om här

Klubben är en del av cykel-, och triathlonförbundet vilket gör att du som medlem har möjlighet att lösa tävlingslicens där det behövs. Vi är därtill med i Orienteringsförbundet, och du får således tillgång till Eventor och ges möjlighet att tävla för klubben i orienteringstävlingar.

Samarbeten

Hos Noname får vi våra klubbkläder med tryck där målsättning är att öppna för tryckta kläder 2 ggr/år. Hos Noname har du som medlem även möjlighet att beställa derar övriga sortiment till rabatterade priser. Utöver kläder erbjuder de även kompasser från Str8 och skor från Nvii även detta till rabatterade priser.

Umara sponsrar våra tävlingar med sportdryck och energigel. Du som medlem har rabatt på hela deras sortiment av energigel, sportdryck, barer, koffeintabletter etc. Utöver dessa rabatter har även Umara en väldigt bra podcast (Prestera Mera) om vad forskningen säger om träning och prestation.

Trailstore erbjuder dig som medlem en bättre deal på cykel och även verkstadstid när du väljer att serva din cykel hos dem. Trailstore har också den fantastiska möjligheten att låta dig provcykla cykeln i terrängen innan du fattar ditt beslut.

Som medlem har du rabatter på kajaker och utrustning från Kajaksidan och hos dem får du självklart provpaddla din kajak så du är helt säker på att du får rätt båt.

Erbjuder dig som medlem ett bättre pris när du har gått sönder eller behöver mjukas upp efter en lång tävling.