Samarbeten

Vi har ett gäng grymma samarbetspartners som erbjuder rabatter till våra medlemmar och ställer upp med priser och annat under våra tävlingar. Vill du samarbeta med oss? Kontakta oss gärna på info@stockholmmultisport.se

Hos Noname får vi våra klubbkläder med tryck. Målet är att öppna för beställning av kläder med klubbtryck 2 ggr/år. Utöver kläder erbjuder de även kompasser från Str8 och skor från Nvii.

Läs mer på:
https://webshop.nonamesport.com/sv/
https://nviisport.com/sv/
https://www.str8compass.com/

 

Umara sponsrar våra tävlingar med sportdryck och energigel. Dom erbjuder även rabatter på sitt sortiment av energigel, sportdryck, barer, koffeintabletter etc. Tips! Lyssna på Umara's podcast - Prestera Mera - om vad forskningen säger om träning och prestation.

Läs mer på:
https://umarasports.com/

 

Ont någonstans? Access Rehab hjälper dig med alla typer av smärt- och överbelastningsbesvär. Här finns terapeuter som hjälper dig att få svar på vad som orsakat dina besvär och i samråd med dig tar fram en vårdplan för att uppnå önskad funktion.

Läs mer här: 
https://www.accessrehab.se/

 

Sveriges första och möjligen enda Swimrunklubb. De driver en rad tävlingar och träningar för alla som är nyfikna på Swimrun. 

Läs mer här: 
https://langholmen.wordpress.com/swimrun-traning/

 

Kajaksidan har allt för din paddling. Ska du köpa båt får du självklart provpaddla så du vet att du väljer rätt. 

Läs mer här: 
https://www.kajaksidan.se/

 

Julgranen direkt hem till dörren. Enklare än så kan det knappast bli. Lokalproducerade och naturligt odlade.

Läs mer här: 
https://julgran.com/