Våra tävlingar

Stockholm Adventure Race, STAR

Klubbens egen multisporttävling som genom åren sett lite olika ut men gemensamt för alla åren är en cykelsträcka, löpsträcka och paddelsträcka. Några år har fantasin flödat och andra grenar har tillkommit. Andra år har det varit poängorientering (roganing) medan vissa år har haft en satt bana. Gemensamt för alla dessa år är att det varit en väldigt trevlig och välarrangerad tävling som uppskattat av lag från hela Sverige. Detta oavsett om laget varit elitsatsande, glada motionärer eller ett lag som gör sin första tävling.

Mer information och anmälan hittar du på www.stockholmadventurerace.se

Ursvik Ultra

Klubben andra löptävling som äger rum på våren i Ursvik. Här kan du tävla i tre olika distanser 1, 3 eller 5 varv på extrem-spåret vilket alltså motsvarar 15, 45 eller 75km. Detta lopp har genom åren haft varierande starttider, från att ha kvälls start och springa in i natten till att strata mitt i natten och springa in i dagens ljus. Allt för att din upplevelse ska bli så fin är så jävlig som möjligt.

Mer information och anmälan hittar du på www.ursvikultra.se

Hammarby Alpin Marathon, HAM

En av våra två löptävlingar och denna äger rum i Hammarbybacken där målet är att springa 22 gånger upp och ner för backen. Detta motsvarar då drygt 42 150m och är alltså vad vi kan kalla ett microultra med knappa 2000 höjdmeter.

Mer information och anmälan hittar du på www.hammarbyalpin.se

Åre Pre Race, ÅPR

Den viktigaste multisporttävlingen i Sverige är helt klart Åre Extreme Challenge. Tillsammans med vår partner Kajaksidan håller vi en serie träningstävlingar är tänkta som en förberedelse dit. Eventen hålls på en varvbana vid Hammarbybacken, med paddling på Sicklasjön. ÅPR är extremt värdefullt om du vill bli snabb i växlingarna! ÅPR är också extremt värdefullt när det kommer till det sociala, det brukar bli ett väldigt fint häng när alla är klara - med grillad korv och utlottning av priser! Alla är välkoma, elit såväl som nybörjare. Det är gratis att ställa upp. Vill du prova på multisport är det här rätt tillfälle! Båtar finns att låna från Kajaksidan om du behöver. 

Mer information och anmälan hittar du på www.areprerace.se